ΞΥΛΙΝΑ ΔΑΠΕΔΑ ΜΑΣΙΦ

Η τοποθέτηση δαπέδου από μασίφ ξύλο εγγυάται την σταθερότητα του δαπέδου. Η απαιτούμενη σταθερότητα επιτυγχάνεται με την κοντινή απόσταση του καρδοναρίσματος και του σωστού καρφώματος, σε συνδυασμό με πρόκες και κόλλα. Τέλος, αφού οι τεχνικοί της parketland σιγουρευτούν πως η τοποθέτηση του δαπέδου είναι άρτια, με βάση τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες του κάθε χώρου, οι εργασίες ολοκληρώνονται με την βερνικοποίηση.

Το μασίφ ξύλο έχει φυσικές ιδιότητες που δεν υπάρχουν στα δάπεδα νέας γενιάς. Τα δάπεδα από μασίφ ξύλο “αναπνέουν”, χαρίζοντας φυσικότητα στον χώρο. Είναι όμορφα αριστοκρατικά και διαχρονικά, ενώ αναλόγως με το χρώμα που χρησιμοποιείται δημιουργείται η αίσθηση του vintage στον χώρο σας.

Η γνώση, η πολύχρονη εμπειρία, η συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωση γύρω από τις νέες τάσεις είναι τα βασικά στοιχεία της ομάδας της parketland, τα οποία θέλουν συνεχώς να εξελίσσουν, προσφέροντας σας τον χώρο που πάντα ονειρευόσασταν.

ΔΑΠΕΔΑ LAMINATE

Η τοποθέτηση συνθετικών δαπέδων laminate αποτελεί μία μοντέρνα πρόταση, η οποία εξασφαλίζει τη δημιουργία ενός εντυπωσιακού δαπέδου. Το laminate είναι ένα συνθετικό υλικό, πιστό αντίγραφο του ξύλινου δαπέδου, το οποίο τοποθετείται κουμπωτά πάνω σε υπόστρωμα. Η ομάδα της parketland  εξειδικεύεται στην τοποθέτηση laminate και pvc δαπέδων, προσφέροντας ένα ελκυστικό αποτέλεσμα, λόγω της αισθητικής τους και της ευελιξίας τους στην τοποθέτηση.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΚΑΛΑΣ

Η ομάδα της parketland αναλαμβάνει την επένδυση ξύλινης σκάλας, η οποία μπορεί να γίνει, είτε από μασίφ σκαλοπάτι, είτε από πάτωμα 22χιλιοστών, αγκαλιάζοντας το μπετόν.

100

Γνώση

Πρωτοπόροι στην τοποθέτηση δαπέδων της αρεσκείας σας.

95

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

20 χρόνια εμπειρίας και συνεχίζουμε

90

ΕΞΕΛΙΞΗ

Δεν σταματάμε να εξελίσσουμε την τεχνική μας, ώστε να προσφέρουμε τη λύση που ταιριάζει στον χώρο σας